Upcoming Events

Niets van 30 mei 2020 tot 30 november 2020.

Geen activiteiten gevonden

Berichten

["error","(#100) Tried accessing nonexisting field (with_tags) on node type (PagePost)"]
1 month ago

Hey allemaal, wij zijn super trots op jullie! Jullie hebben nipt, heel nipt gewonnnen van ons, mopje! DUBBEL EN DIK gewonnen. Hopelijk vonden jullie het fijn.

Nog een fijne avond gewenst!

Kusjes, ... See more

1 month ago
OPDRACHT 9:

De laaste opdracht van ons aspi spel…mwamwamwa! Maar niet getreurd, om onze aspi meisjes te eren maak je een prachtig portret van een zelfgekozen aspi! Hieronder staat de groepsfoto dus kies maar ... See more

1 month ago
OPDRACHT 8:

Amai, de tijd vliegt! Laat daarom een kaartspel vliegen. Leg een kaartspel op een fles en blaas het eraf. Let op: de laatste kaart MOET blijven liggen. Kaartelijk bedankt ;-)!

1 month ago
OPDRACHT 7:

Iedereen heeft wel eens genoeg van zijn/haar broer en/of zus, daarom leren wij jullie een lepel correct te werpen! Mopje hé! Werp een lepel in een beker met 1,5 meter afstand. Veel plezier!

1 month ago
OPDRACHT 6:

Verzamel geen schoenen, kleren of postzegels maar bekers. Bouw dan met de bekers een toren van 5 bekers als onderlaag. Doe ze erna ook terug in elkaar. In onderstaande video zie je wat we bedoelen. ... See more

1 month ago
OPDRACHT 5:

YESYESYES! 4uurtjes tijd! Omdat bij honkbal nooit iemand fatsoenlijk kan gooien, moeten jullie vandaag oefenen. Gooi een koekje, snoepje of voor de gezondere onder ons een groentje in je mond.Succes!

1 month ago
OPDRACHT 4:

Bijna tussendoortjes tijd! Loop de trap af met een lepel in je mond en leg er een rond koekje of snoepje op. Zorg dat het niet valt! Tot zo meteen voor het 4uurtje!

1 month ago
OPDRACHT 3:

We houden ons vandaag nog eens nuttig bezig. Poets daarom niet je huis maar doe je schoenen en sokken aan en uit. Vergeet niet je veters te binden. Veel plezier!

1 month ago
OPDRACHT 2:

Jong geleerd is oud gedaan, om jullie “limonade pong” kunsten al eens te testen moet je 3 bekers omwippen. In onderstaande video zie je hoe het moet! Tot zo!

1 month ago
OPDRACHT 1:

Iedereen heeft weleens verjaardagskaarsen moeten uitblazen met de mond. Verbaas je familie en doe het volgende keer met je neus. Oefenen geBLAZEN dus ;-). Blaas een kaars uit met je neus binnen de ... See more

« 2 of 18 »