Laatste nieuws

Kerstfeestje Jongens  10/12/2017 19:16

How how how!

Kerstfeestje is weer daar! En om dit goed te kunnen vieren is het de bedoeling dat elk lid (van de jongens) op zondag 17 december een ingepakt cadeautje meepakt (max. €5). Dan gooien we ALLE cadeautjes in één grote doos en na een leuk kerstspel mogen diegene die een cadeautje hebben meegepakt een ander cadeautje uit de doos grabbelen.

Tot dan lieve kindertjes!!

Met vriendelijke groeten
Jullie jongensleidingsploeg

P.S.: Er zal ook een lekkere hot-dog zijn voor alle leden!

Door Janne Vanoppen

Sint-Maartensvuur 11 november  7/11/2017 16:30

Zaterdag 11 November is het weer zover! Dan organiseert Chiro Boekt weer hun fameuze Sint-Maartensvuur. Zoals de vele jaren voordien, belooft ook dit jaar weer super gezellig te worden!


►►► WAT? 

's Namiddags gaan we om 14u van start met de Kindernamiddag. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom om samen met onze Leiding en Aspiranten spelletjes te spelen. Maar dat is niet alles! Deze kindjes krijgen ook de kans om een pompoen uit te hollen en te versieren naar zijn of haar keuze! 

Om 17u gaan we van start met de Fakkeltocht! We wandelen met z'n allen naar het bos, waar het verhaal van Sint-Maarten verteld zal worden, we onze fakkels aansteken en terug naar de Chiro wandelen!

Tegen 18u zijn we terug op de Chiro en zal het vuur worden aangestoken! De rest van de avond kunnen we allemaal gezellig rond het vuur vertoeven met een frisse pint, een cola of één van onze vele jeneversoorten. Voor de hongerigen onder jullie wordt er ook soep en hot-dog voorzien! 


►►► WAAR?

Dit alles vindt plaats aan de Ubbelvelden in Boekt, op de terreinen van de Chiro!


Al bij al belooft het een zeer gezellige avond te worden, en wij hebben er alvast zin in! Jullie komen toch ook?

Door Janne Vanoppen

Tweedehandsbeurs  23/9/2017 12:48

Zondag 8 oktober organiseren we om 13u30 op de chiro een tweedehandsbeurs. Hierdoor hebben jullie de mogelijkheid om tweedehands chirokleren te ruilen/kopen tegen een spotprijsje.

Heb je dus nog chirokleren die je kind niet meer passen? Neem ze dan zeker mee op zondag 8 oktober en wie weet ruil je ze wel voor een leuke chirorok of -short!

Door Janne Vanoppen

Genieten  2/9/2017 12:56

Voor zij die nog eens even terug willen genieten van het leuke kamp van de chiro meisjes, het filmpje van tvl staat nog steeds online.

https://www.tvl.be/nieuws/het-leven-op-kamp-deel-1-chiro-boekt-op-kamp-in-eigenbilzen-47019

 

Door Janne Vanoppen

We zijn terug   2/9/2017 12:52

Bekomen van het bivak? 
We zien jullie over exact 1 dag terug en iedereen is welkom !!!
-> Zondag 3 september om 14u @ chiro boekt

Door Janne Vanoppen