Kalender

januari 2023

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Info over onze evenementen

Tweedehandsverkoop

Wij organiseren met Chiro Boekt een tweedehandsverkoop. Hierdoor hebben jullie de mogelijkheid om tweedehands chirokleren te ruilen/kopen tegen een spotprijsje.

Heb je dus nog chirokleren die je kind niet meer passen? Neem ze dan zeker mee en wie weet ruil je ze wel voor een leuke chirorok of -short!

Meer informatie over ons uniform vind je hier.


Sint-Maartensvuur

’s Namiddags gaan we van start met de Kindernamiddag. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom om samen met onze Leiding en Aspiranten spelletjes te spelen. Maar dat is niet alles! Deze kindjes krijgen ook de kans om een pompoen uit te hollen en te versieren naar zijn of haar keuze!

’s Avonds gaan we van start met de Fakkeltocht! We wandelen met z’n allen naar het bos, waar het verhaal van Sint-Maarten verteld zal worden, we onze fakkels aansteken en terug naar de Chiro wandelen!

Na de Fakkeltocht zijn we terug op de Chiro en zal het vuur worden aangestoken! De rest van de avond kunnen we allemaal gezellig rond het vuur vertoeven met een frisse pint, een cola of één van onze vele jeneversoorten. Voor de hongerigen onder jullie wordt er ook soep en hot-dog voorzien! 


Ouderavond

Elke jaar opnieuw staan op vrijdag-en zaterdagavond (laatste weekend Krokusverlof) de kinderen klaar om hun beste talenten boven te halen om jullie te kunnen laten lachen, emotioneren, verbazen,… en nog zoveel meer.


Olé Pistolé

Dit is een ontbijt georganiseerd door ons, Chiro Boekt en de opbrengst gaat naar het goede doel. De goede doelen die Chiro Boekt dit jaar steunt zijn Samana, St-Vincentius en VZW voor elkaar.


Highway Party

Boekt mag dan wel een klein dorpje zijn, maar grote feestjes maken kunnen we wel! Houdt daarom ‘THE FIRST FRIDAY OF MAY’ alvast vrij in jullie agenda voor onze jaarlijkse Highway Party!

Voor meer info bezoek zeker onze website!